Viktig information rörande Coronaviruset

Viktig information rörande Coronaviruset från oss på Hälla Golf!

 

 

Vi följer händelseutvecklingen noggrant och tar löpande del av myndigheternas och Svenska golfförbundets råd och riktlinjer så att vi fortsatt kan nyttja vår fina anläggning.

Det är mycket viktigt att vi alla tar hänsyn till varandra. Stanna hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Var noga med din hygien och tvätta händerna ofta. På krisinformation.se finner du fler råd om förebyggande åtgärder.

Vår golfsäsong börjar snart och förberedelserna för anläggningen pågår för fullt. Vi har rangen öppen, bollmaskinen tar rangekort och bankkort, rangemattorna ligger med ett cc på 3 meter från varandra.

9-hålsbanan är öppen där vi för närvarande spelar på vintergreener. Vi förbereder för att öppna banan med sommargreener så fort dygnstemperaturen blir varmare. Greenfee kan alltid betalas med swish vid entrèdörren. Putta med flaggan i hålet eller använd handske. Håll avstånd till nästa spelare.

Shopen öppnar inom kort, tänk på att inte vara fler inne än nödvändigt. Vi håller en hög nivå på vår städning och hygien och desinficerar ytor som kan vara kontaminerade flera gånger om dagen. Anläggningen är kontantfri. Handsprit finns tillgänglig i lokalen samt på gästtoalett. Vi uppmanar personal att vara vaksamma och försiktiga och vid minsta tecken på hosta, feber eller liknande symtom att stanna hemma.

Äventyrsgolfen kommer även den att öppna inom kort, vi rekommendera er att hålla avstånd till nästa spelare vid kö på banan, ta inte i hand – inga ”high fives”, hosta eller nys inte rakt ut, ta inte ur flaggan när du puttar.

Vi värnar om våra besökare, personal och entreprenörer och hoppas att ni kommer att känna er trygga hos oss!

 

 

Ta hand om varandra och njut på anläggningen.

 

Hälla Golf AB

Hälla GK

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/q210061web2/wwwroot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/q210061web2/wwwroot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853